31 Mayıs 2010 Pazartesi

Ofise tikildik, kaldik..



A$agidaki insanlar İsraili protesto ededursun, biz de ofislerimizde tikilip kaldik, surekli ofise dolan kuran seslerinden sinirimiz bozuldugu icin gulsek mi, yoksa dakika ba$i duydugumuz tekbir Allahuekber sesinden tirssak mi, haberlerden duydugumuz geli$meler yuzunden aglasak mi bilemedik.. Daha gelenler olacakmi$, hayir olsun diyorum...

6 yorum:

dhrm dedi ki...

aman diym, tikkat ol!

pharaoh dedi ki...

şaka gibi burası.

Eliza Doolittle dedi ki...

Aman dikkat..tehlikeli bunlar. O ne o heykeldeki basortusu?
T24'de Dogan Akin cok iyi bi analiz yapmis gundemle ilgili, tavsiye olunur...

pharaoh dedi ki...

sorma ya bitmiyo ki protestolar. işyerimin önü panzer dolu, çevik kuvvet nezaretinde girip çıkıyoruz plazaya. şaka gibi. bir de en sinir olduğum şey, devletin yaptığı şeyden bireylerin sorumlu tutulması.. şimdi sokakta yaşayan musevinin suçu ne israil böyle bir strateji güdüyorsa? facebook'a falan bakıyorum, milletin içinden çıkan alien gibi maşallah bu yahudi düşmanlığı.. israil bir adım attı millet türkiye vatandaşı olan yahudilere kustu kusacağını.. yuh yau!!

rüya dedi ki...

pharaoh kacırdıgın bir şey var sanırım burda...İsrael bizim sivil vatandaşlarımıza ateş etti. Onları yaraladı ve öldürdü. Eger bu durum askeri bir durum olsaydı kimseyi de ilgilendirmezdi.oradaki toplanan insanlarda ihh yardım derneginin sivil üyeleri. Dogal olarak bu denklemin sonucu, sivil dusmanlıgından baslıyarak tepki doguruyor.

pharaoh dedi ki...

yoo kaçırmıyorum ki rüyacım. israil devletinin o gemideki sivillerle bireysel bir sorunu yok. sadece amaçladıkları şey dolayısıyla politik açıdan bir yaptırımda bulunuyor. ha doğru bir şekilde mi yapıyor bunu? hayır. sonuçta güç kullanıldığı yere göre adını buluyorsa, bugün israil'in yaptığına politika denmez, bildiğin vahşet denir. ama yine de israil devletinin sorumlu olduğu eylemlerden dolayı, türkiye'de yaşayan, belki de hayatında israil'i hiç görmemiş musevi vatandaşlarımızın nefret dolu tacizlere/hakaretlere maruz kalması cidden çok acı. bunda israil ne kadar suçluysa, içindeki yahudi düşmanlığını dışarı çıkarmak için böyle bir olayı fırsat bilen ırkçılar da o kadar suçlu.