16 Kasım 2008 Pazar

Siniftaki tek musluman olmak


Cidden cok ilginc, hatta keyifli.
1- Sinif arkadaslariniz yaptiklari hemen hemen her sunumda bir sekilde Islam'dan ornek vermeye calisirlar..
2- Hz. Muhammed'den veya Islam'la ilgili baska bir konudan bahsederken bozuluyor musunuz, bir yanlis yaptilar mi acaba diye korkuyla gozunuzun icine icine bakip bir onay ibaresi ararlar.. Boyle ikinmalarina icten icten gulersiniz..
3- Bir de Islam'la ilgili olumlu bir oge bulduklarinda abarta abarta bitiremezler. Ornegin "Aslinda biliyor musunuz Islam dini diger butun peygamberleri de kabul ediyor. Ne kadar humanist degil mi?" E be gerzek.. Ilk defa mi duyuyorsun? Ben senin baba ogul kutsal ruhunu anamin karninda ogrenmedim, master yapan adamsin 2 sayfa karistir, internet diye bi hadise girdi hayatimiza inanmazsin artik her istedigimiz bilgiye ulasabiliyoruz!
Hehe tabi cahillige karsi super tolerans gerektiren bir durum bu ama bir yandan da keyifli. Kendimi muftu gibi hissediyorum ;) Ne desem o gecerli Islam hakkinda, agizlari bir karis acik dinliyorlar. Hem garip, hem komik!

2 yorum:

Burcu SezeR dedi ki...

Nihahahah... Bu Almanlar bir de girdikleri ortamda mutlak düzeni değiştirip kendi düzenleri kurma meraklısıymış. Ben öyle duymuştum. Kibirli yaratıklar. Aslında namaz kılma bahanesi ile günün 3 vakti sınıftan sıvışabilirsin =)

pharaoh dedi ki...

hehe sorma kurban bayraminda bir hafta okula gitmedim =))