16 Kasım 2008 Pazar

Biz buyuculer ve siz insanlar..


Misal Sebnem Ferah'tan bahsediyoruz. "Yau hatundan ne zamandir ses seda cikmiyor degil mi?" En fazla bir hafta veriyorum, kesin ya basina bir sey gelir ya album cikarir bir sekilde haber olur.
"Yau Ahmet Amca'nin yegeni Mert napiyor?" 2 gun sonra Mert'in nisan haberi gelir.
Ablamla konusurken durduk yere bana "Kapiya git bak, Erdal geldi" der, ben gider bakarim kapida kimse yok.. Geriye donerken kapi calar.. Gelen malum ;)
Bir sefer neden bilmiyorum farkli fikirdeyiz bir konuda. "Cok kizdirma kafami elektirikleri keserim" dedi ve cat diye elektirikler kesildi. Ben artik gulmeyle tirsma arasi bir moda boguldum bir anda..
Mesela benim ev arkadaslarimdan birine "Ciplak ayakli kontes" lakabini taktik. Ertesi gun televizyonda Ciplak ayakli kontes filmi vardi, sasirdik mi? Hayir.
Durduk yere aklima bir kelime takilir. Mesela "hatshepsut".. Televizyonu acip kanallari dolasirken hatshepsut'la ilgili bir belgesel gorurum. Ya da "bu borsa neye gore yukseliyor ben anlamadim ki" dedigimden 2 saat sonra borsayi etkileyen unsurlarla ilgili bir program cikar karsima.
Ablamda ruyalar daha bir etkili. O kadar cok sey sayabilirim ki - ve hatta bazilari baya trajik - hepimizi dumura ugratan.. Diger ablamin inanilmaz fal bakmasini, ve rahatsiz olup bir daha bakmamaya yemin etmesini soylemeyi anlamsiz buluyorum hatta.
Bu duruma alistik biz sanirim, hepimizin tek dilegi birimizden birinin bir gun loto'yu bilmesi ;) Boylece zengin buyuculer olarak hayatimiza devam edebiliriz..

1 yorum:

nikko dedi ki...

tek bir büyücü tanıyorum ona da saygıda kusur etmiyorum. hörmetler.