9 Temmuz 2009 Perşembe

Len?

Normalde bugun Turkiye'ye gidecektim, bir suru de plan yapmistim. Bizim okuldan cok sevdigim bir asistan ve profesor de bir seminer icin Isanbul'da olacakti ve gezeriz tozariz olley diye bir mail bile attim bunlara. Cevap yok.
Tezimi Jeppesen'le yazmak istiyordum. Okuldan bir profesor Jeppesen'deki R&D mudurunun kankasi. Herif 1 ay "Noolur Jeppesen'le tez yaz" diye pesimde kosuktan sonra cevaben attigim 2 maile de cevap vermedi. Sinir.
Sinif arkadaslarimdan biri hamile. Hatun portlemeden son kez gormek istiyordum ama surekli geziyordu. Maillerine ulasamiyordu ve sonuc olarak hatundan hic ses yoktu.
Ben de bu arada baktim ucak biletleri bitmis bugun icin, en erken Cumartesiye var, aldim iste nasilsa kimseden ses yok diye.
Bu sabah bir uyaniyorum, dunya yikilmis, 65 tane mail!
Hamile hatun, pazar aksami yemege bekliyorum diyor, asistanla profesor "Hadi bu aksam Istanbul'da bulusalim, gecelere akalim!!" isteginde, diger profesor tezimle ilgili "Open innovation in the aviation industry" diye muhtesem(!) ve ne halt oldugunu anlamadigim bir konu bulmus, ve benim bu konuyu kesinlestirmek icin 2 gunum var, cunku onun da bana bugun haber verecegi tutmus. Niye Allaam, niye her seyi ust uste getiriyorsun?
Halbuki bugun izinli olup, zaten 11'de kalktigim icin bir dunya olan kafamla malak gibi oturup dizi izleyecek, evi toparlayacak ve bavul hazırlayacaktım. Annemi istiyorum ya!

2 yorum:

i am not your freud dedi ki...

ben de cumartesi gidiyorum havaalanında frankfurter diye bağırcam seni gözlüklerden tanımayı planlıyorum.

pharaoh dedi ki...

puhahaha :D duty free'de cikolata kisminda kendinden gecmis birini gorursen o benim iste :P