8 Temmuz 2009 Çarşamba

Almanlar.. Trenler..

Gun gecmiyor ki tren yolculuklarinda cennetten dusmus bir elfle karsilasmayayim.. Ayni sekilde Sarar reklamlarindan firlama herifler caprazima oturmasin.. Sirf bu nedenden bile sevebilirim Almanya'yi.
Igrenc sig bir insanim evet.

4 yorum:

i am not your freud dedi ki...

ahaha ben de gelicem almanyaya binicem trene. avusturyada trende mirende öyle elfler oturmuyo benim karşıma. isyanım var.

bi de bu trende karşına oturan elfler amerikan filmlerinde muhabbet açarlar kızı kahve içmeye davet ederler falan... sırf bu yüzden amerikaya gidesim var :)

pharaoh dedi ki...

ya bu almanlar erkekleri kadar cekingen erkek gormedim, ki bu tanimlama sadece bana ait degil uluslararasi hatunlarin ortak yorumu :D bu durumda ya muhabbeti sen baslatican ya da cidden amerikaya gidicen :P ama dur, burda amerikan usleri var bir suru, trene atla sen, eminim karsina bir amerikali da cikar mutlaka!

i am not your freud dedi ki...

çekingenlikten mi bilmiyorum bu germen ırkının bi şekilde işine gelmiyo bence kıza yazmak. başıma iş almiyim süper bekar takılıyorum çok gerekirse bardan düşürürüm bişiler mentalitesindeler bence 30'a kadar

pharaoh dedi ki...

tabi tabi aslinda oyle.. yazanlari da mevcut ama genel hal tavir cool takilayim olumune kanka modunda devam edelim bir gece olur da sarhos olup bi bok yersek sonra dusunuruz isin sonunu kivaminda. ilgincler cidden.