14 Mayıs 2009 Perşembe

Lost Quotes

Efenim Lost'un 5. sezonu kremali yagli balli ekmek tadinda bir finalle sona erdi. BSG kadar orgazmik cagirisimlar yapti diyemeyecegim, ama onu da zaten dizinin SON bolumune sakliyor gibiler, kismet diyelim. Bekledigimizin cok disinda bir olay yoktu aslinda.. The Incident'a daha yogunlasirlar diye dusunurken Jacob'i acikladilar, iyi oldu. Spoiler olaylarina girip yorum kumkumasina dalmayacagim ama Desmond Brotha'yi gorsek fena olmazdi diye ekleyip kriptik quote'lara geciyorum, yani cidden bezdirmedi degil:
"Dead is dead" (Yes we know hon, John's dead. It's probably the black smoke who's running around in the shape of John).
"What's done is done" (You can not change the end, you can just change the course).
"What's meant to be is what's meant to be" (Bu da yeni cikti. Jack pasa sagolsun. Eskiden asiri solcu olup da sonradan asiri sagci/dinci olan tiplere benzetiyorum ben sahsen kendisini. Literally cevirmesek de "olacagi varsa olur"a getirdi Shepherd'im bunu da).
Kate-Jack-Sawyer-Juliet muhabbetleri o kadar baydi ki, bu bolumde en ilginc kisim bence John-Ben-Richard ve Jacob-Black Smoke anlariydi. Kate falan cikinca kenarda solitaire oynayasim geldi.. Neyse ki sonunu iyi toparladilar. Sezon finalini oyle bir bitirdiler ki, cidden yeni sezon icin yorum yapmaya imkan yok. Bekleyelim bakalim. Sayili gun cabuk gecer.

Hiç yorum yok: