5 Kasım 2009 Perşembe

Psychic v.2

Walla bende bu aralar yalanin bini bir para.. Haftaya tez, staj islerini konusmak icin Almanya'ya gitmeyi planladigim ve orada ne kadar para harcayacagimi bilemedigim icin, sebelek bir ogrenci olarak, Hostel'e para vermek yerine MBA ogrencilerinin gunduz kullandigi ortak salon olan MBA Lounge'da kaliyorum. Hatta su soldaki armut koltuklarda uyuyorum falan :) Air-con, tv, sinirsiz cay, kahve kurabiye, biraksalar parazit gibi yapisir kalirim walla..

Ama tabi gunduzleri tanidik ogrenciler geliyor surekli, muhabbet vs. derken beni 24 saat surekli Lounge'da gorunce killanmasinlar diye bir hikaye uydurdum (yani, okulda azcuk illegal olarak bulundugumdan geceleri, haberi alan yonetim beni direk yaka paca atabilir de :P), "Tez icin proposal yetistiriyorum Almanya'ya, haftaya da profesorle gorusmeye gidecegim icin uyku muyku olmadan full ona kasiyorum" diyorum soranlara..

Sonra nooldu? Almanya'daki profesorun doktora asistaniyla konustuk dun uzun uzun, abi herif demesin mi "E o zaman sen gelene kadar bize boyle maksimum 3 sayfalik bi thesis proposal yaziver!" O an icten ice "Nooooooooooooouuuuuuuuu..." diye ciglik attim, bir yandan da "Tabi canim, isteyin yeter"modunda bir seyler geveledim. Abi fena tirsiyorum ya, bu aralar soyledigim her yalan gercek oluyor.. Nedir olay biri bana buyu falan mi yapti? Imdat yaaa, ya da ben Freud'umun da onerdigi gibi, gerceklesmesini umdugum yalanlar atmaya baslayacagim, yoksa basima is acilacak!

2 yorum:

i am not your freud dedi ki...

ahahah büyü yapmışlar sana. güzel yalanlar at sen de, usturuplu böyle... sen sağ ben selamet :)

pharaoh dedi ki...

evet bundan sonra her soruya gerceklesmesiniistedigim yalanlarla karsilik vericem :) nasil, super di mi? :P