2 Kasım 2009 Pazartesi

Carter Can




Abicim burda "home & gardening" tv programlarina yeni bir anlam kazandiran bir abi mevcut. Ismi Carter, ve kendisi bir sirinlik abidesi! Bizdeki muadili, ne yazik ki, dilim soylemeye varmasa da Vahe Kilicarslan sanirim. Evinizle ilgili yapmak istediginiz ama yapamayacaginizi dusundugunuz her turlu renovasyon, konsept degisimi vs. bu abinin elinden opuyor. "You think you can't make it? Carter Can!!" de mottosu programin. Bizim MBA Lounge'daki tv'de ne zaman bu adam ciksa, odadaki kadinlarda bir kiprasma bir odaklanma oluyor. E haliyle erkekler bozuluyor bu ise, sıkılıp salonu terk ediyorlar. Bir ara resmen kadinlar matinesi halinde Carter'i izler olduk. Evet abicim, programi degil Carter'i izliyorduk, yalan yok! :) Turkiye'de de bulsunlar bir hottie, yaptirsinlar boyle ev programi. Sanirim stoktaki tek hottie Jess Molho, o da ufaktan karta kacmaya basladi. Benim onerim Zeki Demirkubuz'un "Kiskanmak" filminde oynayan genc cocuk. Ya da "Kis Masali"ndaki Masum da olur gibi. Cakma Mathew McConaughey.

6 yorum:

Griffith dedi ki...

Vücuda bak yav.Kıskandım.

Bence bizim sanayici amcalardan bu konsepte uygun bir marangoz çıkmaz azizim.

"You think you can't make it? Abuzer usta can!"

Olmaz...

pharaoh dedi ki...

puhahahah.. Abuzer Usta can!! :D Evet, sanirim bizden cikmaz boyle sirinlik abideleri, ühüüeeee :P

bin dedi ki...

musluk damlatiyo kapilar gicirdiyo sifon bozuldu yanlarim agriyo yetis carter yetis!!!

i am not your freud dedi ki...

hahaha

hem yakışıklıyım hem elimden iş gelir, tamir filan yaparım etrafta dar tshirtümle, fantazilerinizi süslerim modeli adam. her eve lazım.

pharaoh dedi ki...

lazim tabi :) ben cok tuttum turkiye versiyonunda adi mutlaka "yetis Carter!!" olsun, hani boyle adamlara olan gereksinimlerimizin ivediligiyle paralel bir isim :D puhaha!

i am not your freud dedi ki...

carter usta ne düşünüyosun bu hususta?