2 Ocak 2009 Cuma

Ben bir tek Californication bilirim o da RHCP albumudur!

Bu ne ya? Hayir bi de cidden kitle yaratti kendisine. Bu dizide oynayan neredeyse herkesi tek tek sevmeme ragmen, dizideki karakterleri bir turlu sevemedim. Kurguyu sevemedim. Senaryoyu sevemedim. Californication insana Nip/Tuck'taki o garip hissi veriyor. Ki Nip/Tuck sevenleri de anlayabilmis degilim. Kendimi ne kadar zorlasam da hayatin o igrenc kismi benim gercekligime dahil olamaz. Yok kardesim! Benim icimde o sapik fetisist manyak istekler yok! Hele o kel herifle karisinin her bolum ayri bir bok yemeleri, ellisinden sonra koskoca heriflerin extacy almalari, kokainden krize girmeleri, satanist cocuklar falan. Beni asiyor sanirim. Ahlaki bakis acimi ise aylar once asti. Hani benim maksimum rahatsiz edicilikte izleyebilecegim dizi Dexter'dir. Onun da hastasiyim. Kolesiyim. Ben bilmem bey bilir. Dexter ne derse o olur.
Hank Moody cidden komik ama tek basina olmuyor be. Oturmamis iste.. Hele satanist kizi falan. Havada kalmis biseyler var bu dizide. İlk birkac bolum duzelir diye bekledim. Ama bu gariplikten beslenen bi dizi bu. Aynen Nip/Tuck gibi. Size iyi seyirler sevgiler saygilar. Ben yan odada Kyle XY izliyorum.

2 yorum:

nikko dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
pharaoh dedi ki...

biri de suruden ayrilip californication ve nip/tuck gibi dizilerin ne kadar hastalikli oldugunu dile getirdi diye mi agresiflestiniz nikko bey? hatun bildigin satanist, kendi agzindan cikiyor ben kicimdan uydurmuyorum. bana ne ayrica ya, 15 yasinda kizdan adam gibi satanist bile yaratamayan yeteneksiz senaristler utansin.