3 Aralık 2008 Çarşamba

2002. 2008. Germany. Blacked Out. Again.


20 Themes Party'den bahsetmiyorum farkindaysaniz. Neler oldu neler bitti ses seda yok. Cunku tam olarak bilmiyorum. Gecen hafta malum corporate finance dersinden stres yumagi olup kendimi kutuphaneye kapadigim icin, zaten faydalar faydasiz, imkanlar imkansiz modunda olan bana bir de parti baslamadan once evde bulunan ahali "hadi bir oyun oynayalim" cumlesiyle gelince, olay tamamen koptu sayilir. Bildik gerzek icki oyunlari iste.. Bazi kelimeler tabu, kullanirsan shot yapmak zorundasin. Bunlar sek raki shot yapiyorlar, ben jagermaister die daha hafif birsey iciyorum, akilliyim ya! gerzek! sonra onu da rakiyla karistirdim aptal gibi. derken fransiz kolonisi evimizi basmis, salonda partiye baslamislar, bize biraz gec dank etti shotcilar olarak oturma odasina kapanmis oyunumuza devam ediyorduk.. Derken fransiz ahalisi ile baya muhabbet, resim dans falan derken ilk saati gecti partinin..
sonra uyandim. geceye dair aklimda kalanlar:
1) kizlardan birinin "where are my shoes!" diye odama daldigi an.
2) sinif arkadaslarimdan birinin kusmam icin kova getirdigi an. (coktan batirmistim gecmis olsun.)
3) arkadaslarimdan birinin yatagima ziplayarak ucmasi ve "yastigin neden islak?" diyerek gerisin geriye kacmasi. (bakiniz: 2. madde)
Uyaninca apar topar giyindim, corporate finance dersi var malum. Ama yer cekimi carpi 10 vaziyette, kafami kaldiramiyorum.. Yok ben ayilayim diye agladim on saat ama yuzyilin tembeli Marc "yok sirf gorunmek olsun ya gidelim derse, nasilsa bi bok olmaz" diye ikna etti. Zar zor okula gittik. Derse gec kaldigimiz icin kumbaraya 1'er euro bayildik.. Derken hoca cat diye "eueu alin size quiz!!" demez mi? Donup Marc'a bir t-rex bakisi attim, pislik guluyo hin hin.. Neyse saka gibi 8'de 7 dogrum var, birileri kolluyor olsa gerek beni ;)
Daha uyumaya vakit bulamadan Frankfurt'un kuzeyinde Hessenpark diye bir acik hava muzesine gittik. Ortacag'da insa edilmis alman evlerini yikip tekrar bu parka kurmuslar. Hava inanilmaz soguktu, bi yerlerimiz dona dona dolastik, domuzlar da buradan hatta! Lost'tan sonra hayatimda ilk defa burada kocaman yabani domuzlar gordum, o kucuklerin babasi va bi tane, aman deyim! Christmas market'lar acildigi icin ufak ufak sicak sarap bulabildik, soguga oyle dayandik. Eve geldigimde artik olmek uzereydim, beni goren butun fransizlar "iyi misin" modundalar.. Iyice sicmisim yani :P Neyse o zaman oturup dusundum, hayatimda ikinci kez black out edisim bu. Ama mekan ayni. Almanya. Ne alakasi varsa. 2002'de Bodensee'de yelken okulunda evine erken donecek olan italyan arkadasimizin serefine verilen partide gerzek gibi her buldugum seyi icip odama birilerinin yardimiyla ulasabilmistim. Bu da 2 oldu. Demek ki neymis, ickiyi karistirmayacaksin, dertliysen stresliysen alkol almayacaksin!
2002, 2008. Germany. Blacked Out. Again.

2 yorum:

http dedi ki...

hangover modunu ben de hiç sevmiyorum... insan gibi içmediğimiz için, ertesi gün hayata küsüyoruz... olsun ya, kafası yeter :)

pharaoh dedi ki...

ya her sey tamam da, en kotusu hic bir sey hatirlayamamak. bundan nefret ediyorum.. belli ki eglenelim diye ahali dolusmus eve, cok da eglenmisiz, ama bende kayitli tek bir bilgi yok!!