14 Ocak 2011 Cuma

Blah


Geçen sabah işyerinde beni o kadar delirttiler ki sabah kahvaltısında sushi yemek istedim. (Delirme & sushi aşermem arasındaki korelasyonu bilemiyorum.)

Bence Samsun o kadar anlamsız bir şehir ki ismi ancak Samsung olarak değişince bir anlam kazanıyor. (Evet Samsun'lular ve Samsun severler, toplanıp işyerimin önüne gelip beni boykot etmenizi bekliyorum.)

Hali hazırda kız arkadaşı olan birine karşı bir şeyler hissetmek dünyanın en boktan hisleri sıralamasında ilk 10'a girer bence.

İşimden değil ama patronumdan nefret ediyorum. 2 dakikada anlatabileceği bir meseleyi 40 dakikada ve karşısındaki öküzmüşçesine bağırarak anlatmaktan zevk alan bi kişilik, ki bunu tolere edebiliyordum. Ta ki dün itibariyle vergi kaçırmak için süper şukela yarattığı ilüzyon dünyası için bir sistem oturtmamı, ve bütün çalışma arkadaşlarımın haklarının yenmesine seyirci kalmamı isteyene kadar.

Life sucks be Atam!

7 yorum:

Griffith dedi ki...

Aa ben Samsun'dan bağlanıyorum. Çok içerledim bu söylediklerine. Arkadaşları topladım, boykota geliyoruz. Yok yav, şaka. Yani Samsun'da yaşıyorum ama anlamsız bir yer olduğu konusunda hemfikiriz. Hatta az bile söylemişsin. Allahın belası iğrenç bir yer burası. Nerden icab etti bu Samsun konusu?

pippi haşmet dedi ki...

tam blah olmuş. bismillah diyor insan :)

pharaoh dedi ki...

yau çok afedersin Griffith'im bea, bu postu yazarken çok şımarık ve çok geyik bi havada olduğum için böle sıçarcasına yazmışım hafiften :) Samsun'la bi problemim yok, hatta boş bi vaktimde Karadeniz turu hayallerim var, ama o muhabbet sanırım Samsung'un hayatımda Samsun'dan daha fazla yer alması ve bi toplantıda Samsun diyecekken Samsung dememden kaynaklandı. Derin bi anlamı yok yani :)

@Pippi Haşmet, arada böle düşünmeden yazmak istiyorum, serbest çağırışım olsun, her yazı konsept dahilinde olmak zorunda olmasın istiyorum.. :) Olma mı?

i am not your freud dedi ki...

ay daralmış benim kuzum kıyamam. sana bi tatil lazım!

pharaoh dedi ki...

Çok daraldım Freudcan yaa.. walla tatilin de toparlayacağı bişi gibi değil ama bakalım ;)

Eliza Doolittle dedi ki...

Ben tam da ofisteki okuz adama gicik olduktan 5 dk sonra bunu okuyup delilerr gibi sushi aserdim, ya her duydugumu istiyorum, ya bende de bi korelasyon mevcut, ya sushi istemek uzere her bahaneye yolluyum!! Daralma cicim, bak tez kabulu de gelmisss

pharaoh dedi ki...

canım Eliza, sushi rulezz!!
bi de evet, geçen haftaki halet-i ruhiyemden eser kalmadı, bu tez olayı karnımda oturan kocaman devle vedalaşmamı sağladı, artık kuş kadar hafifim :)