4 Haziran 2010 Cuma

Happy Birthday Angie!!

Ablamin hayattaki en buyuk a$ki Brad Pitt. Hatta mutfaginda koskocaman bir Brad Pitt posteri durur, 5 ya$indaki yegenimin Brad Pitt'i akraba falan sandigindan $uphelenmekteyim..

Demin konusuyorduk ki, ablamin hayattaki en buyuk du$mani olan Angelina Jolie'nin dogum gunuymu$ bugun onu fark ettik. Hatun 35 oldu. Ablam bir yandan hatun ya$landi diye seviniyor, bir yandan da bir ya$ buyuk olmasindan dolayi sinir oluyor.

Ve benden bomba gaf geliyor:

"Uzulme ya, hatun olmu$ otuzbe$, bundan sonrasi downhill, olur gider yakinda.." Ne kadar gerizekali bir karde$ oldugumu bir kere daha kanitliyorum =) Gecen seferki olayda da 13 falan ya$indaydim, arkada$imin ablasi okula gelmi$ ve ben hatunu hic begenmemi$im nedense.. Eve geldigimde ablama çotank diye $ey demi$tim "Abla bugun Ate$'in ablasi geldi okula, senden bile cirkin!" I$te boyle boyle aldik gaf kralicesi unvanini =) Ha bu arada evet, happy bday Angie!!

6 yorum:

dhrm dedi ki...

şırfıntı angie!

pharaoh dedi ki...

di mieeee =) bence de!!

Adsız dedi ki...

sırfıntı fılan ama begenmeyen de yok...:) yanı hatunun tek begendıgım yanı tarzı..

pharaoh dedi ki...

tabe cnm en önde ben beğeniyorum. abi tarzı da stabil değil ki hatunun bi gotik hatun moduna girdi çıkamadı yıllarca, şimdi baksan jackie kennedy'den hallice :D

dhrm dedi ki...

film için o jackie kennedy ayakları... o nası şirret bi kişi, bi bilsen! brad'in yaşam enerjisini aldı be! adamın foto.larına bak, annarsın!!! yiğidim, ben onu pamuklara saracaktım oysa ki (yalan, ben de şirretim ;) )

pharaoh dedi ki...

paranteze gerek yok efenim, parantez öncesi beyanın açıklıyo seni :D eheh, yok walla prenses bi kişisin, kocaman seviyorum seni!!