13 Nisan 2010 Salı

Kisik ate$te Malezya tarifi




Bir adet soldaki dededen aliniz. Sokakta kendi halinde yuruyen ve etek altina cizme giymek disinda bir sucu olmayan, hatta suratinda gram makyaj bulunmayan frankfurter sosise saldirtiniz efenim. Al sana Malezya diyarlarindan bir esinti..

Ehe olay soyle cereyan etti, bugun ablamin ofise dogru yururken sokakta yanimdan gecen dede ki$isi "hayasiz kopeeekkk" diye bagirip bastonunu bana dogru salladi.. Ben o kadar dumur oldum ve durum bana o kadar komik geldi ki ben de dedenin suratina patladim, kahkahami toparlayamadim!!! :D Isin komikligi bir yana, bu olay, son 2 donemdir basta olan hukumetin istedigi kivama yavas yavas gelindiginin bir baska gostergesi daha olarak algilanabilir aslinda.

Annemin genclik resimlerine falan bakiyorum, etekleri benden kisaymis, zaman zaman elbiseleri benimkinden frapan olabiliyormus. Ve dedemlere, babamlara vs. kimseye batmiyormus bu goruntu. Simdi birakin babami, dis kapinin mandali herifin teki gelip ahlak dersi vermeye calisiyor kendince. Cidden $aka gibi!!

8 yorum:

Eliza Doolittle dedi ki...

Ay gercekten inanamiyorum, bi yandan cok urkuyorum, bi yandan dedeliginden utan yobaz manyak diyorum, bi yandan da kendimi tutamayip, senin adamin suratina once salak salak sonra patlayarak bakmana kopuyorumm

pharaoh dedi ki...

:) cidden $aka gibi ama bir yandan dedigin gibi urkutucu bir olay. bakalim daha neler gorucez..

Griffith dedi ki...

şu elektrik şoku veren aletlerden olacak, alayını şoklayacaksın bunların.

şokla kaç, şokla kaç...

hatta kaçmadan evvel bastonla da kafasına iki tane geçir. ne vursan kardır.

pharaoh dedi ki...

şokla kaç, şokla kaç :D bayıldım!!

öylebiri dedi ki...

bir de başını kapatıp ağaç diplerinde onla bunla öpüşenler var.. tövbe yarabbiii :D

insanın dış şekli değil iç şekli önemlidir.. bence :)

pharaoh dedi ki...

kesinlikle haklisin cihan..

i am not your freud dedi ki...

belki bunamıştır boşver :)

pharaoh dedi ki...

=)kim bilir..