12 Şubat 2010 Cuma

Why so sad?

* Biiiiirrrrr... Gecen sene bu aralar Almanya'da Karneval'da cilgin kostumumle sarhos gezmekteydim.. Bir hafta boyunca deli eglendigim o haftayi geri istiyoruumm!! Bir suru arkadasim bu sene de orada cilgin atacaklar! Ben de facebook'a koyduklari resimlere yorum yapıciym.

* İkiiiiiii.. Bu haftasonu MBA tayfasinin bir kismi - ki allahtan kucuk bir kismi yoksa bir yerlerim siser patlardim walla - mezuniyet icin okula geri donuyorlar. Evet mba'den mezuniyet seremonimiz bu haftasonu. Ama sinifin yuzde yetmisi gibi ben de katilmiyorum. Soranlara "Master'da da mezuniyet toreni mi olurmus? Delikanli adam kep firlatmaz!" desem de icim cok buruk be Atam!

* Üçççç.. Ohm, o malum gunle hic alakasi yok. :) Yeri gelmisken belirtmek istiyorum efenim, bu 14 Subat gunlerinde yapilan Singles party'leri cidden desperate gorunuyor. Gitmeyin, kimseyi gondermeyin. Karizmanizi cizdirmeden oturun evinizde sapsaane.

2 yorum:

i am not your freud dedi ki...

üzülme yavrum bak sınıfın çoğu katılamıyomuş zaten, çoğunluğa uymuşsun :) haydi pharaohlar istanbul'a!

pharaoh dedi ki...

evet ya 3 kişi yanyana poz vermişler başka da bi numero yok! mart'ta sınıftan biri evleniyo, oraya sınıfın tamamı geliyo :D düşün yani mezuniyeti ne kadar salladigini milletin :P

evet.. istanbul zamanıdır. ablama düşünce gücüyle baskı yapıcam :P