11 Şubat 2010 Perşembe

Noone can badmouth you as good as Google

Hey gidi teknoloci hey. Hayatimi kurtardin yareppim, sana nasil sukretsem azdir. Ne kadar sacma sapan da olsa, su isim google'lama hadisesi bize ciddi bilgiler vermektedir efenim. Insanlar coook cok aldatici imajlara sahip olabiliyorlar, etraflarindakilerden, is guclerinden, evinden, muhabbetinden vs. ogrenemedigin bir detayi en sevgili dostun Google bir guzel soyleyiveriyor sana. 2006'da tesadufen karsima cikan ve 2 kez basimdan savdigim, ve bu sene yine tesadufen karsima cikan "knight in shining armour" gorunumlu super cici kisilik'i hayatima dahil etsem mi acaba diye dusunurken, seytan durttu ismini google'ladim.

Soyle soyleyeyim, adam, 80'li 90'li yillarda Turkiye'nin belirli okullarinin onunde ava cikan, Bagdat Caddesi'ni, Bebegi falan mesken tutan, belirli bir standardin uzerindeki ailelerin guzel kizlari ve yakisikli ogullarinin pesinde olan o malum grubun azili uyelerinden biri cikti. Ucarak mi kosarak mi uzaklastim bilemedim! Adam hakkinda cikan haberleri okudukca, monitorun karsisinda dondum kaldim. Basimdan cidden kaynar sular bosandi. Zamaninda 2 kere basimdan savarak ne buyuk bir cehennemden kurtulmusum onu anladim. Allah cidden koruyor, kolluyor iste insani demek ki. Bir yerden acigini gosteriyor adamlarin. Aman deyim sayin seyirciler, fazla iyi gorunen insanlardan korkun ve mutlaka haklarinda arastirma yapin. Etraflarindan edinemeyeceginiz bilgilere Google'dan ulasabilirsiniz.


2 yorum:

i am not your freud dedi ki...

ne grubu bu ayol? ne haberler çıkmış naapmış o insanları dolandırmış mı?!

pharaoh dedi ki...

ya hani başındaki herif bizim aşk-ı memnu'daki ednan bey'le adaş.. böyle şantaj montaj ezgileriyle çocukları ailelerinden koparıp zombi etme aparatları var sanırsam.. tırsanzi bitte feci şekilde yani.