5 Ocak 2010 Salı

New Year Wishes

Bu sene yeni yila girerken, beraber girdigim insanlardan bir kacinin inandigi bir batil inanci yerine getirdik.. Olay soyle, 12'ye girildikten bir sure sonra, evin kapisindan disari cikiyorsun, sonra hic birsey olmamis gibi kapiyi caliyorsun.. Sanki bir zaman makinasindan cikmissin ve 2010'un sonundasin artik, ve eve 2010'da basina gelmesini istedigin seyler olmus gibi bunlari anlatarak girmen ve takribi 5 dk konusman lazim, bu sirada herkes seni dinliyor..
Iste insanlarin dilekleri gerceklesmis bu bir yilda ya oyuna gore, kapidan girenlerden kiminin bol bol ask olmus hayatinda, kimi evlenmis, kiminin cocugu olmus, kimi paraya para dememis.. Ben de kapidan iceri girdigimde dunyanin dort bir yanindan gelen is tekliflerinden dem vurup, "hangi birine karar vericiym offf bunaldim, hem diyorum bana bu kadar yuksek maas vermeyin, bu kadar iyi standartlarda calisinca diger insanlara aciyorum puff" modunda rol kestim :P Belki gercek olur ne dersiniz? Batil inanclara durduk yere inanmiyor insanlar ;)

3 yorum:

Eliza Doolittle dedi ki...

Heheh haklısın, iyi düşünelim iyi olsun bi nevi..
Oyunu çokçok sevdim. Geçmiş yıla dair bu tip bi neler oldu nelerr sunumu feci çük yarıştırma kategorisine girebilirdi de, gelecek yıla dair dileksel anlatımlar pek cici...Ne diliyosan inşallah :)

pharaoh dedi ki...

Heheh sagol :D Ben istedigim gibi bir is diledim, olursa olur, olmazsa kafayi kirip alip basimi Guney Asya'yi falan gezicem, tabi donuste ailem beni oldurebilir ama olsun ;)

i am not your freud dedi ki...

çok iyiymiş bu ya hem de tam senlik! bişey olmuş gibi anlatıyosun sonra çıkıyo!! haha ben de istiyorum.